Γενικά

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σελίδα μου ή στον server που με φιλοξενεί;

Ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα σύνδεσης με την σελίδα σας:

  • Έχει μπλοκαριστεί η IP σας, μπορείτε να το ελέγξετε από την περιοχή πελατών της 1HOST αφού συνδεθείτε, στο μενού Υποστήριξη, "Unblock IP Address".
  • Έχετε εξοφλήσει τους λογαριασμούς σας. Αν δεν είστε σίγουροι,  ελέγξτε εύκολα και γρήγορα μπαίνοντας στην περιοχή πελατών: Αναφορές Χρέωσης
  • Έχει λήξει το domain σας, μπορείτε να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης του domain σας από την περιοχή πελατών
  • Έχει το domain σας τους σωστούς nameservers, μπορείτε επίσης να το ελέγξετε από την περιοχή πελατών της 1HOST, ή αν το  domain σας είναι καταχωρημένο σε άλλον καταχωρητή θα πρέπει να συνδεθείτε στην καρτέλα τους και να το ελέγξετε.
  • Έχετε ανεβάσει τα αρχεία σας μέσα στον φάκελο public_html και έχετε ονομάσει την αρχική σας σελίδα index.html - index.php

Όλοι οι servers της 1HOST παρακολουθούνται επί 24 ώρου βάσεως και εάν προκύψει οποιαδήποτε δυσλειτουργία, προβαίνουμε στην αποκατάσταση της, άμεσα.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε με μια γενική σύνοψη της απόδοσης των μηχανημάτων,  στο μενού "Υποστήριξη" - "Κατάσταση Δικτύου".  Σε αυτήν την περιοχή βλέπετε σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση των παρεχομένων υπηρεσιών.