Γενικά

Οδηγός επιλογής web hosting provider

Αξιότιμοι επισκέπτες και συνεργάτες,

λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων "διαφημίσεων-απάτες", αποφασίσαμε να γράψουμε έναν οδηγό για όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας καθώς και για τους τωρινούς μας πελάτες.

Τελευταία και λόγω της κρίσης, εταιρείες "one man show" έχουν κάνει την εμφάνισή τους και προσφέρουν web hosting σε τιμές των 1-2-3€/μήνα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως τέτοιες εταιρείες περισσότερα προβλήματα θα σας δημιουργήσουν παρά θα σας λύσουν.

Μπορεί να γλιτώσετε μερικά(ελάχιστα) χρήματα στο πακέτο σας, όμως θα είστε αντιμέτωποι με:

Downtimes, καθυστερήσεις, μη υποστήριξη, μη ασφαλείς servers, υπερφορτωμένες γραμμές, κ.ο.κ.

Σας εφιστούμε τη προσοχή, καθώς αρκετές τέτοιες "εταιρείες" το τελευταία διάστημα, που προσέφεραν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ* πακέτα φιλοξενίας με ελάχιστα χρήματα, έχουν βαρέσει κανόνι, έχουν φύγει από την αγορά και τα sites των πελατών τους έμειναν ξεκρέμαστα.

Σκεφτείτε τι αξίζει η ιστοσελίδα σας - Είμαστε σίγουροι ότι αξίζει το καλύτερο.

*Σχετικά με τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ πακέτα φιλοξενίας: Αυτά ΔΕΝ υπάρχουν. Σκεφτείτε απλά: Υπάρχει απεριόριστος σκληρός δίσκος ή απεριόριστες γραμμές; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΟΧΙ.

Τα απεριόριστα πακέτα σε υπερβολικά χαμηλές τιμές, είναι απλά διαφημιστική τρικ-απάτη, με σκοπό τη προσέλκυση ανυποψίαστων πελατών. Μόλις φτάσετε σε ένα σημείο να έχετε ανεβάσει έναν σεβαστό όγκο αρχείων, θα σας αποβάλλουν από τους διακομιστές και θα μείνετε ξεκρέμαστοι.

Συνοπτικός οδηγός και τι να προσέξετε όταν αγοράζετε το πακέτο φιλοξενίας σας:

  • 1) Φυσική έδρα εταιρείας
  • 2) Τιμές σε συνάρτηση με αυτά που παρέχει
  • 3) ΌΧΙ απεριόριστα πακέτα - σκεφτείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και όχι εικονικές. Το 90% των ιστοσελίδων, δε χρειάζονται πάνω από 2GB.
  • 4) Δείτε τι υποστήριξη παρέχει η εταιρεία.
  • 5) Στείλτε τους email με τις ερωτήσεις σας και δείτε χρόνο απόκρισης.

Αγαπητοί,

Σας τα λέμε όλα αυτά με πείρα χρόνων στο διαδίκτυο και στο web hosting και με την εμπειρία 4+ χρόνων της 1HOST. H 1HOST είναι εδώ, με διεύθυνση και γραφεία. Είναι εδώ με τις καλύτερες τιμές σε συνάρτηση με τη ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνετε. Η 1HOST φιλοξενεί περισσότερες από 2500 ιστοσελίδες στους διακομιστές της και έχει ΠΑΝΤΑ, stand by προσωπικό, ακόμα και στις 4 η ώρα τα ξημερώματα.

Παρακαλούμε, κάντε καλή έρευνα αγοράς πριν την αγορά σας, δείτε αρκετές εταιρείες και αποφύγετε τα απεριόριστα πακέτα καθώς και τα πολύ φθηνά - στο τέλος θα τα πληρώσετε διπλάσια και θα υποστείτε και ζημιά με τα downtimes της ιστοσελίδας σας!

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή συμβουλή χρειαστείτε.

Find us @ Facebook & @Twiiter