cPanel βοηθοί

cPanel: MultiPHP INI Editor

Στο video που ακολουθεί θα δείτε πως με το MultiPHP INI Editor μπορείτε να τροποποιήσετε βασικές ρυθμίσεις της PHP μέσω του cPanel σας, εφ’ όσον οι ανάγκες σας είναι διαφορετικές από τις προεπιλεγμένες τιμές των διακομιστών μας.

Μπορείτε είτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις για ολόκληρο τον λογαριασμό σας, είτε για κάθε domain / addon domain / subdomain που έχετε σε αυτόν. Οι αλλαγές που πραγματοποιείτε, αφορούν μόνο την έκδοση PHP του στοιχείου (domain / addon domain / subdomain ή ολόκληρος ο λογαριασμός) που έχετε επιλέξει.

1) Με την επιλογή Basic Mode μπορείτε να τροποποιήσετε τις βασικές επιλογές χωρίς να χρειαστεί να διορθώσετε χειροκίνητα κάποιο αρχείο. Από το drop-down μενού επιλέγετε το στοιχείο που θέλετε να τροποποιήσετε και αλλάζετε τις επιλογές που επιθυμείτε με ένα κλικ. Για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές πατάτε Apply.

2) Με την επιλογή Editor Mode μπορείτε να τροποποιήσετε τις επιλογές χειροκίνητα. Από το drop-down μενού επιλέγετε το στοιχείο που θέλετε να τροποποιήσετε και στην συνέχεια εισάγετε τις παραμέτρους και τις αντίστοιχες τιμές τους. Για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές πατάτε Save.