Domain Names

Τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω το domain μου στην 1HOST;

Για να μεταφέρετε το domain name σας στην 1HOST, ακολουθείτε μια πολύ απλή διαδικασία αλλαγή καταχωρητή και ανάλογα με την κατάληξη του domain σας.

Πηγαίνετε στην μεταφορά domain.

Για να μεταφερθεί ένα domain name επιτυχώς θα πρέπει να γνωρίζετε των κωδικό εξουσιοδότησης. 

Η μεταφορά .GR domain στην 1HOST είναι εντελώς δωρεάν και γίνεται άμεσα, το μόνο που χρειάζεται είναι το όνομα του domain σας και ο κωδικός εξουσιοδότησης.

Για όλες τις υπόλοιπες καταλήξεις .eu, .com, .net, .info, .online, .shop, .store κτλπ το κόστος μεταφοράς είναι μια ετήσια ανανέωση του domain σας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το κόστος στην σελίδα ΕΔΩ

Κάποιες καταλήξεις domain χρειάζονται έως 6 ημέρες για να μεταφερθούν στην 1HOST.

 

Επίσης θα πρέπει να προσέξετε και τα παρακάτω σε περίπτωση μεταφοράς domain:

  1. Το status του domain σας να μην είναι κλειδωμένο (locked)
  2. To domain σας να μην είναι κατοχυρωμένο για λιγότερο από 60 ημέρες, θα πρέπει να περιμένετε να περάσουν 60 ημέρες από την κατοχύρωση του domain πριν το μεταφέρετε.
  3. Η τελευταία μεταφορά του domain πραγματοποιήθηκε πριν 60 ημέρες και πάνω. Δηλαδή θα πρέπει να περιμένετε 60 ημέρες για να το μεταφέρετε εκ νέου.
  4. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να επιβεβαιώσετε την μεταφορά σας με κάποιο e-mail που θα έχετε λάβει από τον προηγούμενο καταχωρητή σας.

Μετά την μεταφορά του domain σας στην 1HOST θα σταλεί στο e-mail διαχειριστή ένα mail επιβεβαίωσης και θα πρέπει να κάνετε "κλικ" σε σύνδεσμο/link μέσα στο email.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλες οι αλλαγές σε nameservers θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν ζητήσετε τη μεταφορά του domain σας, καθώς δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές σε nameservers κατά την διάρκεια της μεταφοράς ενός domain.